Véél meer dan een behandeling!

"Zorg uit handen nemen zodat jij je kunt richten op datgeen waar jij je op moét richten. En dit 'on demand & on the job'! Dat is het uitgangspunt van BackStagePhysio."

- Bas Honselaar, owner & PT BackStagePhysio -

En mocht het nodig zijn dan gaan wij verder dan alleen een behandeling. Dankzij een groot netwerk in de medische zorg hebben wij korte lijnen met medisch specialisten en andere hulpverleners zoals orthopeden, radiologen, vocal coaches e.d. Wij managen, controleren en monitoren het hele zorgproces zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

En omdat BackStagePhysio onderdeel is van FysioPlus Amsterdam kunnen wij jou ook bij langdurige herstel- en revalidatietrajecten van A tot Z begeleiden.


TV-PRODUCTIE

Jouw dance-programma of theaterproductie professioneel laten begeleiden? Wij zorgen voor de complete fysiotherapeutische begeleiding en zijn aanwezig tijdens repetities en opnames/uitvoeringen. Niet alleen voor de artiesten maar ook voor crew-members en redactieleden.


CONCERTEN

Speciaal voor de fysiotherapeutische begeleiding van concerten, dance & lifestyle events zorgen wij voor een team op locatie van ervaren fysiotherapeuten en manueel therapeuten. BackStagePhysio is dé garantie voor professionele en uiterst vertrouwelijke behandeling(en).


INDIVIDUEEL

Of je nou muzikant bent, presentator/presentatrice, danser of danseres, acteur of actrice; wij kennen de impact van een blessure of lichamelijke klacht en doen er werkelijk alles aan om jou zo optimaal mogelijk te laten presteren! Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!


Tarieven 2023

SERVICE KOSTEN
Intake, onderzoek fysiotherapie in praktijk € 70,-
Reguliere behandeling fysiotherapie in praktijk € 55,-
Spoed behandeling fysiotherapie in praktijk € 90,-
Reguliere behandeling fysiotherapie op locatie € 175,-
Reguliere behandeling fysiotherapie op locatie (BackStagePhysio-partner) € 150,-
Spoed behandeling fysiotherapie op locatie € 225,-
Spoed behandeling fysiotherapie op locatie (BackStagePhysio-partner) € 200,-
Concert / TV-programma / Evenement begeleiding (1/2 dag) € 400,- per dagdeel
Concert / TV-programma / Evenement begeleiding (1 dag) € 700,- per dag
Overige service Prijs op aanvraag