ANTWOORDEN OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het?

Het begint uiteraard bij het inventariseren van de wensen van de klant en het in alle eerlijkheid bespreken wat BackStagePhysio hierin kan betekenen. BackStagePhysio kan namelijk zowel op company niveau als op individueel niveau worden ingezet.

Op company niveau kunnen wij de complete fysiotherapeutische begeleiding verzorgen van jouw programma of event. Dit betekent dat wij aanwezig zijn tijdens repetities en uitvoeringen/opnames. Onze eerste zorg ligt dan bij het diagnosticeren en behandelen van (acute) blessures van de artiest(en). Maar uiteraard zijn wij er ook voor band- en crewmembers en voor vragen en/of advies. Hierbij doen wij alles wat in onze mogelijkheden ligt om jou direct weer up & running te krijgen zodat jij met minimale klachten optimaal kan presteren. Maar wij zijn ook reëel! Iedere klacht is uniek en veiligheid staat voorop! Dus als wij er niet uitkomen, twijfelen of het niet verantwoord vinden om door te gaan dan zullen wij dit ook bespreken en een advies uitbrengen. En mocht blijken dat verdere behandeling nodig is dan zorgen wij natuurlijk ook voor de nazorg.

Op individueel niveau kan behandeling plaatsvinden op afspraak of op afroep. Behandeling kan zowel gebeuren in onze praktijk of op locatie (on demand & on the job). Dit gebeurt altijd in overleg waarbij rekening wordt gehouden met jouw mogelijkheden en privacy. In eerste instantie zal veel aandacht worden besteed aan het in kaart brengen van de klacht(en). Daarna zal in overleg met jou een behandelplan worden opgesteld en zal gestart worden met de behandeling. Na afloop houden wij contact om het herstel te monitoren en eventueel bij te sturen. En mocht het nodig zijn dan kunnen wij het uitgebreide (para)medische netwerk van specialisten en andere zorgverleners van BackStagePhysio inschakelen zodat jij altijd de zorg krijgt die op dat moment voor jou het beste is.

 

Wat kost het en wat krijg ik?

Bij allebei de samenwerkingen krijg jij de beschikking over gespecialiseerde en ervaren fysiotherapeuten voor (acute) behandelingen fysiotherapie en kan jij altijd bij ons terecht voor vragen en/of advies over andere fysieke klachten of over life style, training en voeding. Daarnaast krijg je toegang tot het uitgebreide netwerk van BackStagePhysio van medisch specialisten en andere zorgverleners en zorgen wij ervoor dat jij, mocht het nodig zijn, snel bij de juiste behandelaar terecht komt (case management). En als (acute) fysiotherapie behandeling nodig is dan komen wij naar je toe. Voor een overzicht van de tarieven, klik hier. Desgewenst kan de facturatie hiervan via jouw management lopen.

 

Hoe kan ik BackStagePhysio bereiken?

Je kan ons bereiken via bellen, What's App, e-mail of ons contactformulier.

 

Kan ik zonder samenwerking ook gebruik maken van BackStagePhysio?

Acute behandeling fysiotherapie (op locatie) kan ook zonder samenwerking. De kosten hiervoor zijn dan wel hoger, zie hiervoor onze tarieven. Zonder samenwerking kan je geen gebruik maken van onze advies en case management mogelijkheden.

 

Worden BackStagePhysio behandelingen vergoed door mijn zorgverzekering?

BackStagePhysio heeft geen contracten met zorgverzekeraars. De factuur die jij van ons ontvangt voor behandeling(en) fysiotherapie, kan je wel indienen bij jouw zorgverzekeraar voor (gedeeltelijke) vergoeding. Meer informatie hierover vind je in de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering of via deze link.

 

STAAT JOUW VRAAG ER NIET BIJ? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!